Често задавани въпроси

 • Безопасен ли е вашия сайт?

  Този сайт е 100% защитен и отговаря на стандартите за сигурност за електронна търговия. Сайтът, който посещавате, е на сървър в HTTPS (малкият катинар, който е от лявата страна на URL адреса на тази страница, е там, за да ви напомня, че сайта е защитен). Повечето сайтове осигуряват само своята "кошница за пазаруване" и всичко свързано с плащането на поръчки. За повече информация относно това как ние защитаваме и използваме вашата информация, моля, направете справка с нашата  "Политика за поверителност"

 • В каква валута виждам цените в сайта?

  Всички цени са в български лева.

 • Имам ваучер за отстъпка, как да го използвам?

  За да използвате промоционален код, моля, изпълнете следните стъпки:

  Изберете артикула, който искате да поръчате, и след това кликнете върху бутонa "Купи"

  При финализиране на поръчката в количката се намира полето "код за отстъпка" въведете вашия промо код в полето и натиснете бутона "приложи".

  Напомняме, че понякога даден продукт вече има приложен купон за отстъпка и ваучера за допълнителна отстъпка може да не работи, защото не се натрупва с текущата промоционални оферта.

  Благодарим за разбирането.

 • Поръчах продукта. Колко време ще отнеме доставката му?

  Доставката е от 2-4 работни дни в зависимост от населеното място. Може да има разминаване в срока на доставка до 1 ден в зависимист от дневния брой поръчки, заетоста на нашия отдел или куриерската фирма.
  Като всяка една поръчка се обработва експресно и се стремим да бъде доставена още на следващия ден.

 • Поръчката ми пристигна, но искам да я върна?

  Искаме да улесним живота ви. Моля, изпратете ни имейл с тема „ВРЪЩАНЕ" (и номер на поръчката) на [email protected]  и ние ще обработим вашата заявка възможно най-скоро!

  Артикулите могат да бъдат върнати в рамките на 60 дни след доставката за възстановяване или замяна.

  Можете да прочетете повече за възстановяванията на нашата страница за връщания. 

 • Имам въпрос на, който не съм получил отговор можете ли да помогнете?

  Абсолютно! Ние сме тук, за да ви помогнем да повишите ежедневния си комфорт! Моля, изпратете ни имейл на [email protected] и ще се радваме да ви помогнем с каквото можем.
  Получаваме голям брой имейли. Ако искате да получите бърз отговор, моля, прикачете номера на поръчката си и адресирайте проблема ясно и точно. Благодарим!

 • С коя фирма се доставят пратките?

  Доставката се извършва с куриерска фирма "Еконт" като всеки наш клиент се възползва от 30% отстъпка от стандартните такси за доставка.

  При покупка на стойност над 40лв доставката се извършва БЕЗПЛАТНО.

Сравнение на продукти