Възползвай се от промоционалната оферта и се наслади на копринено гладка кожа още след първата употреба!

  Усещате ли ходилата си сухи и болезнени?

 Прекарвате дните си на крак или се занимавате активно със спорт?

 Бременна сте и усещате с пълна сила как това се отразява на кожата на стъпалата ви?

 Наднормено тегло, напредване на възрастта, сухият климат, липсата на витамини са само част от нещата, които водят до изсушаване на кожата, а ние ги пропускаме макар и неволно.

Нека си признаем:

Свикнали сме да се грижим за косата си, за кожата на лицето и тялото, слагаме си всякакви кремове и домашни маски, като се стремим да им дадем най-доброто, на което сме способни.
Улисани от всички тези процедури, ние не обръщаме почти никакво внимание на петите си. Тъй като ежедневно ги подлагаме на ходенето с високи токчета, стоенето и ходенето часове наред и ограничаването на въздушния поток с чорапи, маратонки, ботуши и всичко останало, краката ни рядко получават любовта и вниманието, които заслужават.
А всъщност използваме стъпалата си непрекъснато. Да, те обикновено не се виждат от чуждите очи, но пък ни служат вярно и то през цялото време.
За съжаление, тъй като състоянието се влошава с всеки изминал ден, те стават по-трудни за лечение, тъй като обикновените овлажнители не могат да проникнат в сухата, мъртва и дебела кожа на нашите пети.

Грижата! Безценна и Необходима!

От всички части на тялото, кожата на ходилата е най-уязвима. Високи токчета, дълго вървене пеша, бягане (и не винаги в най-подходящите обувки) или дори само статично положение може да доведе до редица състояния на краката като болезнено натрупване на безчувствена, суха и мъртва кожа. Така че не е чудно, че трябва да се грижим повече за краката си! 

Добрата новина е, че ходилата ни се нуждаят от само малко и регулярна грижа и правилен избор на продукти, за да върнем тонуса в ежедневието си. 
Грижата за стъпалата не е само в периода около носенето на чехли и сандали. Зимата е сезонът, който най-много вреди на ходилата. Сухите пети също са гарантирани, ако не отделяш достатъчно внимание на хидратацията на кожата и твърде често взимаш горещ душ или вана. Важно е да знаем, че грижата за това деликатно място е целогодишна задача.

Двустранна ексфолираща пила за крака "Happy Feet", проектирана с модерна Нанотехнология с лазерно заточване.
Насладете се на професионален СПА педикюр у дома!

Само няколко минутки и болезнените мазоли и мъртвата кожа ще са само спомен.
Върнете самочувствието си и се насладете отново на усещането за меки, гладки и красиви стъпала.
За разлика от други пили за крака на пазара, пилата "Happy Feet" може да се използва с еднакво добри резултати както на суха, така и на мокра повърхност според собствените ви предпочитания и удовлетворение.
Резултатът ще бъде мека и гладка кожа без пукнатини, за която никога не сте знаели, че се крие отдолу.

Най-хубавото е, че не се изисква да се ангажирате със запазване на час в салона за педикюр и да инвестирате излишни средства.
Нейната висококачествена повърхност от неръждаема стомана с Нанотехнология и лек дизайн ви позволява да се насладите на професионално СПА изживяване у дома, като спестявате свободно време лично за вас!

 Ако след дългите 12-часови смени чувствате краката си подути, смазани и изтощени...

 Ако страдате от болки в краката, причинени от ежедневно движение с неудобни обувки, или пък много часове, прекарани пред екрана на компютъра...

 Ако краката ви често са сухи и нацепени, заради претоварване или медицинско състояние...

 Ако проблема с теглото е довело до изсушаване и нацепване на кожата на краката ви ...

 Ако сте жена и често носите обувки с ток...

...то краката ви имат нужда от грижа, а ексфолирането с пила за пети ще ти помогне да поддържаш ходилата си изящно гладки и меки без мазоли и напукана кожа, които ще се гордеете да покажете по всяко време на годината.

За щастие, ние ценим грижите за краката много сериозно и ви гарантираме, че веднъж докоснали се до модерната Нанотехнология на ексфолиращата пила “HAPPY FEET”, няма да искате да живеете без нея.

Бъди в крак с нанотехнологията и открийте света на красивите, гладки и здрави стъпала!

Преоткрийте Своите Гладки, Здрави и Приятни за Докосване Ходила!

  
 
Нанотехнология в 2 отделни повърхности за груба и фина обработка

 Изработена от неръждаема стомана хирургически клас и дълъг живот на употреба
 Дава еднакво добри резултати както на суха, така и на мокра повърхност
 Лек, удобен дизайн
 Еднакво практична, както за жени така и за мъже
 Нежна и безопасна
 Подходяща за всички типове кожа
 Ергономичен неплъзгащ се дизайн на дръжката
 Отвор за удобно поставяне
 Лесна за измиване
 Професионален педикюр в домашни условия
 Полезен и практичен подарък за всеки член от семейството или скъп приятел

Не пропускай тази възможност и се наслади на професионален спа педикюр у дома!

Всеки Заслужава Най-Добото в Грижата за Своите Ходила!

Сухите и напукани пети са проблем за много хора, защото са не само непривлекателни, но и болезнени.


Причините за напукани пети са различни – Неудобни обувки, продължително време стоене прав или ходене, наднорменото тегло, прекалено суха кожа или противоположния случай, когато краката ни остават мокри или влажни за дълги периоди от време, кожата става по-слаба и по-податливи на повреди и напукване. Ако краката ви се овлажняват често, особено при носенето на обувки и чорапи, трябва да ги изсушите напълно възможно най-скоро, след което да ги хидратирате.
Носенето на чехли и ходенето бос може да бъде едно от любимите ви неща през лятото, но за съжаление това може да увреди кожата на краката ви. Постоянното излагане на въздух изсушава деликатната кожа, създавайки пукнатини. Проблемът се влошава с напредването на годините, защото с възрастта губим мастна тъкан. Напуканите пети не са за пренебрегване. Ако не вземем мерки, пукнатините се задълбочават и могат да доведат до заразяване с гъбички, бактерии, вируси и др.
Това е особено опасно при хора с диабет и проблеми с кръвообращението.
Най-добрият начин за справяне с напукани пети е да не допускате проблема. Тоест трябва да заложите на превенцията. Трябва да полагате грижи за краката си редовно. Овлажнявайте кожата на стъпалата и почиствайте мъртвите клетки с ексфолиращи инструменти.

Носете Обувките за, Които Винаги сте Мечтали!

Лесно Решение за Неприятните Проблеми с Ходилата!

Наслади се на Нанотехнологията!

Лесни Стъпки за Употреба!

Накиснете краката си за 10 мин. в топла вода.

(по желание)

Подсушете краката.

(по желание)

Използвайте изпъкналата(по-груба) страна, за да премахнете мазолите и сухата и загрубяла кожа.

Завършете с фината повърхност за постигане на идеално гладки и бебешки меки стъпала.

Нанесете хидратиращ крем (по желание).

На сутринта ще бъдете приятно изненадани от изящните си и меки ходила.

Привлекателни, изящни и меки ходила само за 10 минути!

Какво Споделят Нашите Клиенти!

Изфукай се с гладки и привлекателни стъпала на достъпна цена!

Често Задавани Въпроси!

Може ли да се използва на сухи и мокри крака?

Може да се използва еднакво добрe както на суха, така и на мокра повърхност на краката, което ви позволява да я използвате според собствените си предпочитания и удовлетворение.
Ние препоръчваме да накисвате краката си в топла вода за 10-15 минути, за да омекотите кожата, като във водата по желание можете да добавите сапун, соли или етерични масла и да им се насладите пълноценно.

Мога ли да я използвам у дома? 

Да, напълно подходяща за употреба в домашни условия, за да се насладите на професионално СПА изживяване, като спестявате време и пари.

Подходяща ли е за възрастни хора?

Да, разбира се, подходяща е за възрастни хора, както за жени така и за мъже.

Колко често трябва да ексфолирам ходилата си?

След като напълно премахнете мазолите и сухата кожа, за да поддържате ходилата си здрави, меки и гладки препоръчваме употреба на ексфолираща пила веднъж седмично за (5-10мин.)

Безопасна ли е пилата за крака?

Когато се използва правилно, пилата за крака е напълно безопасна. Важно е да не се увличате и да не претоварвате зоната, като сваляте твърде много кожа(независимо колко приятно се чувствате и колко ви допада),
тъй като това може да доведе до фина, нежна повърхност, по която ще бъде прекалено чувствително да се стъпа. Също така, не споделяйте пилата си за крака с други хора, за да не пренесете
дадена инфекция или заболяване, за което дори не подозирате. Личната хигиена не бива да се подценява.

Как да почиствам двустранната пила за крака?

Измийте със сапун и топла вода след употреба, за да хигиенизирате продукта. Изсушете добре преди съхранение.

Каква е разликата между двете повърхности?

Започва се с по-грубата страна, като използвате постъпателни движения нагоре, надолу, напред и назад, за да отстраните мазолите и грубата(мъртва) кожа. След което довършете пилинга с фината страна на пилата, за да
се насладите на несравнимото усещане на бебешки меки стъпала.

Може ли да се използва на палеца на крака или само за петите се използва?

Да, разбира се! Ексфолиращата пила се използва успешно за цялото ходило, като единствено трябва да се подхожда внимателно към всяка отделна част.

След поръчка, колко време отнема доставката?

Доставката е от 2-4 работни дни в зависимост от населеното място. Може да има разминаване в срока на доставка до 1 ден в зависимист от дневния брой поръчки, заетостта на нашия отдел или куриерската фирма. Всяка една поръчка се обработва експресно и се стремим да бъде доставена още на следващия ден.

Какво означава гаранция за удовлетвореност?

Предлагаме ви гарантирано удовлетворение и уникална 60-дневна гаранция за връщане на парите, защото силно вярваме, че нашите продукти са наистина иновативни и полезни, и имаме пълното доверие в тях, за да дадем толкова силна гаранция без да се притесняваме. Ако сте закупили наш продукт и смятате, че не е за вас, не се притеснявайте.
Просто ни изпратете имейл на [email protected] и ние ще ви предложим замяна
или възможност за пълно възстановяване на сумата. Лесен и безрисков процес.

 Погрижете се бързо, лесно и професионално за здравето и комфорта на вашите ходила.

Или зарадвайте близък приятел, роднина или член на вашето семейство с подарък  полезен за неговото здраве!

Приемате ли грижата за краката си сериозно?

Те носят товара на целия ви живот. Погрижете се лесно, бързо и професионално за здравето и комфорта на вашите ходила!

Експресна доставка

с куриерска фирма "ЕКОНТ"

100%
сигурност при поръчка

Наложен платеж
най-сигурният метод на плащане

60 дена
право на връщане