Защо Тези Наколенки
Станаха Едни от
Най-предпочитаните
през 2021г?

Изработени с модерната "3D" технология на плетене осигуряваща 360 градусова защита на коляното.

Те са идеалният избор за всеки, който иска да се върне към живо без болка, като същевременно защитава и поддържа коленете си без намесата на скъпи лекарства и рискови операции.

Сега получаваш специален бонус
Електронната ни книга
"Физическа активност след 55"
Защо да продължите да се движите и да останете активни дори след 55?

Стойност  13,90лв сега за 0.00лв

Защитата на коленете... Означава укрепването им...

   Всеки е изложен на риск и приблизително 30% от всички възрастни са засегнати от болки в коляното, които ограничават нормалните функции и подвижността. На този етап качеството на живот вече е нарушено до известна степен.
   Ако сте спортист или ако работата ви изисква да сгъвате колене или да вдигате тежки неща по цял ден, вие сте с 50% по-склонни да изпитате проблеми с коляното рано или късно. Но ето добрата новина.
   Без значение дали трябва да се възстановите от контузия, искате да останете активни въпреки проблемите с коляното или искате да се предпазите от болки в коляното, ние разработихме изключително индивидуално решение с медицинска компресия, осигурена от специалната "3D" технология на плетене.

   Наколенката "Happy Knee" произвежда периодичен масаж по време на движение и поддържа постоянна температура в коляното, която спомага за отпускане на меките тъкани, облекчавайки болката и стимулирайки метаболитния отговор на тялото. Така кръвният поток се завишава, за да осигури повече богата на кислород кръв към засегнатата тъкан и да намали болката и отока в коляното.

Вече хиляди хора използват наколенките "Happy Knee" за облекчаване на възпаления в коляното и състояния като:

Артрит
 Артроза
 Тендинит
 Болки в ставите
 Подуване
 Отоци
 След операция на коляното
 Травми в менискуса
 Навяхване или разкъсване на коленни връзки (ACL, MCL или PCL)
 Спортни контузии
 Усукано(изкълчено) коляно
 Превантивна защита от травми

Вземи 2бр. компресивни наколенки с 50% намаление + БЕЗПЛАТНА доставка + БОНУС електронната ни книга "Физическа активност след 55" 

Стойност 13,90лв сега за 0.00лв

БОНУС електронната ни книга "Физическа активност след 55"!

Стойност 13,90лв сега за 0.00лв

Износването на колянната става е естествено явление, свързвано с напредването на възрастта.

Каква е цената на смяната на колянната става?

Хирургия, Тревожност, Време за възстановяване, Пари.


Медицински проучвания доказват, че много колене могат да бъдат укрепени - така че хората да извършват нормално дневните си задачи, да спортуват или да се наслаждават на приятни разходки сред природата.

   Вече има решение за омагьосания кръг от скъпи лекарски посещения и операции - до второстепенни аптечни лечения, влияещи на стомашно-чревния тракт.
   Компресивните наколенки "Happy Knee" за облекчаване на болката в коляното най-накрая намериха своето място в сърцата на нуждаещите се.
   Чрез подобряване на кръвообращението и намаляване на възпалението наколенките успешно облекчават и предпазват коленете от дискомфорт и скованост, за да можете да извършвате нормално дневните си задачи, да спортувате или да се наслаждавате на приятни разходки сред природата.

По-добра мобилност!  По-добър живот!

Болката в коляното може да развали мобилността и цялостния баланс на тялото.

   Всъщност това е едно от най-честите оплаквания както при възрастни, така и при млади хора.
   Коленете носят почти цялата ви тежест, докато се движите, коленичите или просто сгъвате коленете си.
   Грижата за коленете е от огромно значение за ежедневния ви комфорт.
   Ако мобилността ви е ограничена или ако искате да стабилизирате и предпазите коленете си, имаме страхотни новини за вас.

Разработихме наколенките "Happy Knee" като съвкупност от:


Високопроизводителна тъкан с "3D" технология на плетене с възможност за разтягане в 4 посоки, която гарантира, че мускулите, ставите и пателата получават равномерна компресия с отлична защита и пълен обхват на движение.

Други страхотни функции са:

Иновативна "Double S"система против хлъзгане, гарантираща, че вашите наколенки остават на точното място независимо какво правите
Специалната материя ви дава гладко и меко усещане, за да можете да ги носите през целия ден
Намаляват въздействието на вибрациите върху мускулите при движение и риска от травма
Стимулират притока на кръв за ускоряване на процеса на възстановяване
Пасват идеално на ляв и десен крак
Лесно се поставят и свалят
 Същата форма и свойства на компресия след изпиране и носене
 Подходящи както за мъже, така и за жени без ограничение във възрастта
 Перфектни за всякакви спортове, приключения на открито, работа или хобита

Повечето други наколенки могат да станат наистина неудобни, когато се свличат и разместват. Поддържането им на точното място гарантира перфектната защита на коляното по всяко време.
За да постигнем тази цел, ние разработихме иновативната "Double S"система против хлъзгане, изработена от антиалергичен силикон, така че никога повече няма да ви се налага да намествате наколенката си.

Удобната и силно еластична материя върши страхотна работа, когато става въпрос за поставяне или сваляне. Иновативното плетиво предотвратява нагъването и прищипването и ги прави изключително удобни.
Осигуряват комфорт, с който почти ще забравите, че носите наколенки. Изработени са от плат, който се използва в индустрията за лична хигиена, което означава по-малко изпотяване за по-добър комфорт на кожата.

С течение на времето успяхме да надградим технологията на плетене, с което постигнахме 360-градусова анатомична и прецизна поддръжка на коляното за пълен обхват на движение.
С подобрена паропропускливост и поддържащи постоянна температура на коляното за отпускане на меките тъкани, което ускорява кръвообращението и завишава доставката на кислород с цел намаляване на болката и ускоряване на възстановяването.

- Предполагаме, че причината да четете това е, че имате някакъв проблем с коленете.
- Или, може би, се страхувате, че коленете ви могат да понесат сериозни щети, поради вашата работа, хоби или спорт.
- Другата причина, а тя е много по-важна, е че сте решили да направите нещо по въпроса с неприятната болка.
Това означава, че вие сте предприели правилното действие да не търпите повече този страх от болката, която нарушава дневния ви комфорт.

Живейте пълноценно! Осигурете нужната подкрепа и сила на коленете си, за да се насладите на активен живот.

Вземи 2бр. компресивни наколенки с 50% намаление + БЕЗПЛАТНА доставка + БОНУС електронната ни книга "Физическа активност след 55" 

Стойност 13,90лв сега за 0.00лв

БОНУС електронната ни книга "Физическа активност след 55"!

Стойност 13,90лв сега за 0.00лв

Къде Намират Приложение Нашите Наколенки!

 За различни спортове и всяка дейност, която включва голямо количество натоварване върху ставите като:
баскетбол, тенис, ски, туризъм, бягане, волейбол, фитнес в залата и много други!

 За хора, възстановяващи се от операция на коляното или опитващи се да избегнат такава.

 Независимо дали страдате от хронична или постоянна болка в коляното вследствие на:
артрит, тендинит, бурсит или други болки в ставите, които оставят коленете ви да се чувстват сковани, болезнени и нестабилни.

 При строителни работници и всяка професия, придружена от физическо натоварване и изискваща изправен стоеж за дълги и изтощителни часове.

 При трудно изкачване на стълби или болезнено изправяне след клякане.

 За стабилизиране на капачката на коляното с възможност за разтягане в 4 посоки за равномерна компресия с отлична защита и пълен обхват на движение.

 За всеки сезон както на закрито, така и на открито!

 За хора с наднормено тегло за укрепване на коленните връзки.

 За мъже и жени на всяка възраст.

   Почувствайте се отново млади, жизнени и стабилни с наколенките "Happy Knee". Дайте увереност на коленете си, докато се разхождате, работите или спортувате с уникален баланс между компресия и комфорт.
   Вашият нов живот с възстановена мобилност е само на няколко минути разстояние и ще бъдете изумени от резултатите, които тази усъвършенствана опора за коляното ще донесе и във вашия живот.

Поръчайте днес и почувствайте увереност при всяка крачка.

Какво Споделят Нашите Клиенти!

КАК НАЙ-ЛЕСНО ДА ГИ ПОСТАВИМ

1-Поставете наколенката откъм по-широката страна

2-Загънете силиконовата лента навън и издърпайте, докато коляното попадне в посочената зона

3-Обърнете загънатата част към крака

4-Насладете се на комфорт и безценна подкрепа за коленете си

Често Задавани Въпроси

Помагат ли при травма в менискуса и мускулни спазми?

Модерната "3D" технология на плетене прилага периодичен масаж по време на движение и поддържа постоянна температура в коляното за отпускане на меките тъкани, облекчавайки болката и стимулирайки метаболитния отговор на тялото. Така кръвният поток се завишава, за да осигури повече богата на кислород кръв към засегнатата тъкан. Това спомага и за подобряване на имунната функция на организма, успокояване и отключване на стегнати (възпалени) мускули, болки в менискуса, ревматоиден артрит, болки в колянната става, ахилесовото сухожилие, навяхване и др.
Дават бързи резултати без да се налага прием на лекарствени продукти, влияещи на вътрешните органи.

Помагат ли при Остеоартрит?

Остеоартритът на коленете е най-често срещаният вид артрит. Това е състояние на износване на хрущяла в коляното, което може да се влоши с възрастта. Може да се появи дори при млади хора, а шансът за развитие на остеоартрит се увеличава след 45-годишна възраст. Няма лечение и пълно възстановяване за остеоартрит, но с правилната поддръжка прогресията на заболяването може да се забави и болката да се облекчи.

След поръчка колко време отнема доставката?

Доставката е от 2 до 4 работни дни в зависимост от населеното място. Може да има разминаване в срока на доставка до 1 ден в зависимист от дневния брой поръчки, заетостта на нашия отдел или куриерската фирма.
Всяка една поръчка се обработва експресно и се стремим да бъде доставена още на следващия ден.

Подходящи ли са при Гонартроза?

При гонартрозата един от проблемите е липсата на достатъчно движение и осигуряването на нужното количество кислород за подхранване на ставния хрущял, който няма собствено кръвоснабдяване.
Компресионната технология на наколенките поддръжа постоянна температура в коленете, затопля меките тъкани и снабдява ставния хрущял със синувиална течност по време на движение, което е единственият начин за регенериране на хрущяла.

Какво означава гаранция за удовлетвореност?

Гарантирано удовлетворение, лесно възстановяване и максималната 60-дневна гаранция за връщане на парите. Ние силно вярваме, че нашите продукти са наистина иновативни и имаме пълното доверие в тях, за да дадем толкова силна гаранция без да се притесняваме. Ако сте закупили наш продукт и смятате, че не е за вас, не се притеснявайте. Просто ни изпратете имейл на [email protected] и ние ще ви предложим замяна или възможност за пълно възстановяване на сумата. Лесен и безрисков процес.

Имам ваучер за отстъпка, как да го използвам?

За да използвате промоционален код, моля, изпълнете следните стъпки:

Изберете артикула, който искате да поръчате, и след това кликнете върху бутонa "Купи".


При финализиране на поръчката в количката ще откриете полето "код за отстъпка". Въведете вашия промо код в полето и натиснете бутона "приложи".

Какви размери наколенки са налични?

На разположение са 4 размера наколенки. Моля, следвайте инструкциите, посочени в таблицата с размери за правилно подбиране на подходящия размер, за да извлечете максимални резултати за вашите колене.

Да останеш активен е може би най-важният фактор за дълъг, здравословен и щастлив живот.

Воденето на активен начин на живот може да добави години към живота ви, но и живот към годините ви.

Купувайки сега вие получавате:

Компресивни наколенки "HAPPY KNEE"

 Асортимент от 5 размера S , M , L , XL , XXL за максимален комфорт и цялостна поддръжка, насочена към ключовите зони в коляното
  Дизайн - за всеки вкус с лента в три различни цвята (черен, син и червен)
  Употреба - използвайте при всяка активност и натоварване на колянната става
  Предназначение - подходящи за мъже и жени на всяка възраст

Бонус-БЕЗПЛАТНО

Електнонната ни книга "Физическа Активност след 55" стойност 13,90лв сега за 0.00лв

  Безценна информация за ползите от физическата активност в напреднала възраст
  Нива на активност
  Видове подходящи упражнения
  Как да останем активни (варианти за прилагане на упражнения за активност)
  Бонус съвети за запазване на мотивацията

*След обработка на поръчката елктронната книга се изпраща на посочения имейл адрес или Вайбър.

Вземи 2бр. компресивни наколенки с 50% намаление + БЕЗПЛАТНА доставка + БОНУС електронната ни книга "Физическа активност след 55" 

Стойност 13,90лв сега за 0.00лв

Всичко, което трябва да направите сега, е:

1-Измерете обиколката на бедрото си 20 см. над капачката

2-Изберете подходящия за вас цвят и размер от таблицата по-долу

3-Изберете желаното количество (2 броя са най-предпочитаният от клиентите ни избор)

4-Щракнете върху бутона "КУПИ СЕГА" 

5- Завършете поръчката

Ако искате да се възползвате от намалената продажна цена, моля, не забравяйте да поръчате своята наколенка или чифт днес!

БОНУС електронната ни книга "Физическа активност след 55"!

Стойност 13,90лв сега за 0.00лв

Телефон за директна поръчка: 0884221692

Не позволявай на болката да разруши деня ти!
Бъди стъпка напред в предотвратяването на травми и наранявания!

Поръчвайки "HAPPY KNEE" днес, ти не поемаш никакъв риск. 

Ако по някаква причина продуктът не отговаря на вашите очаквания, в рамките на 60 дни можете да го върнете и да получите всичките си пари обратно, без да задаваме никакви въпроси, като се свържете с нас на имейл: [email protected]

Рискът е изцяло за нас. Толкова силно вярваме в положителните резултати, които постигат нашите клиенти, че сме спокойни да ви дадем такава дълга гаранция от 60 дни, защото знаем, че вие също ще се влюбите в тях!

Експресна доставка

с куриерски фирми "СПИДИ" и "ЕКОНТ"

100%
сигурност при поръчка

60 дена
право на връщане

Наложен платеж
най-сигурният метод на плащане